#IngressFS - Oslo, Norway - August 2019


Meeting Point Portal: Gledesprederen // Intel Link // Google Maps
Restocking Portal: Cafe Amsterdam // Intel Link // Google Maps
Date/Time: 03-Aug-2019 11:00 am

Event Description


Bli med på Ingress First Saturday, der begge factions møtes og hvor målet er å samle masse AP, gå opp i level, møte andre spillere og å ha det gøy!

Dette er en strålende anledning til å møtes for å utveksle erfaring og treffe spillere fra begge lag.

Program:
11:00–12:00 Oppmøte på Espresso House Olav Vs gate for registrering. Registrering av agenter gjøres fysisk på stedet, det er ikke anledning til å sende skjermbilde. Blå spillere registrerer seg hos grønn representant og grønne spillere registrerer seg hos blå representant, så sant vi har en fra hver faction tilgjengelig. Registreringen stenger kl 12:00. Husk å hacke portalen Gledessprederen mellom 12:00 og 14:00. Se etter en markering rundt portalen, det hender den dukker opp før kl 12:00.

12:00 Begge factions går ut i hver sin retning og spiller. Det er lov å reise etter at du har registrert deg, vi stoler på at du ikke begynner å spille før 12:00.

14:00 Scanners down! Vi møtes på Café Amsterdam for å telle opp poeng. Ta gjerne skjermbilde med trekker-medaljen åpnet så vi raskt kan registrere deg. Å ta skjermbilde er spesielt viktig for deg som ikke klarer å legge fra deg mobilen etter 14:00. Også her skal blå spillere registreres hos grønn representant og grønne spillere registreres hos blå representant.

14:30 Café Amsterdam blir til en restock-portal og kan hackes for å få MYE utstyr. Og vi mener MYE utstyr, så pass på å ha plass i beholdningen (og det bør jo ikke være noe problem).

Det blir (kanskje) mulig å ta eksklusivt FS-mission for de som er med og det blir (nesten) garantert fint vær! Del invitasjonen med dine venner og ta med nye spillere!

Vi minner om at konkurransen går fra 12 til 14 og deretter er det sosialisering. Registrering av poeng starter 14 presis og avsluttes senest 14:30. Vi får ofte tilgang på en kryptert passcode til eventet. Den kan kun løses ut 50 ganger, så den er forbeholdt dem som klarer krypteringen OG er tilstede. Del derfor ikke koden med andre. En til to uker etter arrangementet blir telleren og eventuelt medaljen oppdatert.

*All event details have been provided by the faction leaders listed below. Fev Games takes no responsibility for the accuracy of the details
Please make sure you've read all the requirements for the FS badge and Bonus AP before the event as they may have changed.

Register your RSVP for this event

Enl Leader Res Leader
Afromopp Lorhban
Enl Attendees (7) Res Attendees (8)

jejohnsen
SkrueMcDuck
Pokemongogym
jban1256
Backers2
AphaKerberos
Baalster
RegerDipling
Natolars
Billey94
sspp0000xx
OGMagus
Annheko