#IngressFS - Lahti, Finland - September 2019


Meeting Point Portal: J.K. Paasikiven lapsuuskoti // Intel Link // Google Maps
Restocking Portal: Valokaivo // Intel Link // Google Maps
Date/Time: 07-Sep-2019 01:00 pm

Event Description


Tämä on syyskuun 2019 virallinen Ingress: First Saturday -tapahtuma Lahdessa. Kaikki Ingress-pelaajat ovat tervetulleita mukaan.

Liity tapahtuman TG-ryhmään: https://t.me/joinchat/I1x4kUgCnwWxpfsz1EKDhQ

13:00 Cross-Faction tapaaminen Mariankadun Cafe Sinuhessa. Uusia ja vanhoja agentteja molemmista factioneista kokoontuu. Tämä on tapahtuman vapaaehtoinen osuus, missä voi tavata toisia pelaajia sekä jakaa Ingress-tarinoita ja pelivinkkejä. Ostathan jotain, mikäli viet asiakaspaikan ravintolasta. Muista häkätä rekisteröintiportaalia klo 13:00-16:00 välillä saadaksesi mitalin ja kaksinkertaiset AP:t.

13:45 Ryhmäkuva on pakollinen, olethan siis paikalla ajoissa Cafe Sinuhen edessä. Kuva jaetaan sosiaaliseen mediaan tunnisteella #IngressFS.

14:00 Pelaaminen alkaa. Lähetä kuvakaappaus profiilistasi tapahtuman TG-ryhmään ja lähde sen jälkeen kaupungille pelaamaan. Kuvakaappauksessa tulee näkyä pelaajanimi, taso, AP-pistemäärä ja Trekker -kilometrit. Jos lähetät kuvakaappauksen jo ennen klo 14:00, niin älä pelaa itsellesi pisteitä ennen pelin alkua. Saadaksesi mitalin ja ylimääräiset AP:t, sinun tulee kerätä peliaikana vähintään 5000 AP:ta ensimmäisen ja viimeisen häkkäyksen välillä.

16:00 Pelaaminen päättyy. Lähetä tuloksesi kuvakaappauksena (pelaajanimi, taso, AP, Trekker-kilometrit) TG-ryhmään viimeistään klo 16:00. Voittajafactionin eniten pisteitä kerännyt pelaaja saa kuukaudeksi haltuunsa Lahden First Saturday -kiertopalkinnon. Jos et halua tulla takaisin, niin riittää että lähetät tuloksesi kuvakaappauksena TG-ryhmään ennen peliajan päättymistä.

16:00-16:30 Tulokset ja farmi. Farmataan yhdessä invit täyteen pelaamisen jälkeen Cafe Sinuhen edustalla, missä ryhmäkuvakin otetaan. Tulokset julkaistaan heti kun ne valmistuvat.

16:30-17:30 Restocking-portaali. Saatavilla tavallista enemmän kamaa vain yhdellä häkkäyksellä. Käythän siis häkkäämässä portaalin viimeistään lähtiessäsi.

*All event details have been provided by the faction leaders listed below. Fev Games takes no responsibility for the accuracy of the details
Please make sure you've read all the requirements for the FS badge and Bonus AP before the event as they may have changed.

Register your RSVP for this event

Enl Leader Res Leader
Haikk1 jaarapaa
Enl Attendees (14) Res Attendees (5)

Mirrorballman
tofuhead
Chertograd
masax76
singulariteetti
Hups1
jon1va
N3psu
Juonetar
Ewkru
Johnnyhawaii
Pinde76
Hoodblaster
Kirppuli
peikkoli
Jackaali
Fastphase1